Paramedisch coach, over mij

 
 

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de medische kant van het leven.

Na een jaar geneeskunde, ben ik diergeneeskunde gaan studeren en ik ben nu ruim 14 jaar als dierenarts (voor gezelschapsdieren) werkzaam.

De afgelopen jaren ben ik me steeds verder gaan verdiepen in yoga, mindfulness, verschillende massage technieken (o.a. Shiatsu), PPT*, kinesiologie (TFH), acupressuur en ontspanningstechnieken, voor mezelf en voor anderen.

Hierdoor heb ik steeds meer kennis en vaardigheden opgedaan voor het gezond houden van lichaam en geest.

Naast in de paramedische coach praktijk, ben ik ook als dierenarts werkzaam en behandel dieren ook met deze vorm van manuele therapie en acupunctuur.


Om u en uw huisdier nog beter te kunnen ondersteunen blijf ik mijn kennis verbreden o.a. met nascholing acupunctuur/ TCVM en normalisatie technieken.

Omdat mijn passie ligt in het gezond houden van mens én dier voelt het heel natuurlijk om zowel als paramedisch coach en als dierenarts bezig te zijn.

Door een groot empathisch vermogen, geduld, rust en volledige focus ben ik in staat het zelfhelend vermogen van het lichaam van de cliënt aan te spreken.

Juist door de combinatie van Westerse (in samenwerking met medische/paramedische collega’s) en Oosterse geneeskunde kunnen mens en dier comfortabeler en gezonder leven.


En dat is wat ik een ieder toewens.


Viviane
*zie pagina met uitleg over PPT

 
Met      hart voor mens en dier